МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

ФФМ ЌЕ ГИ НАГРАДИ СО 230 ИЛЈАДИ ЕВРА „МАКЕДОНСКИТЕ ХЕРОИ“ И СТРУЧНИОТ ШТАБ
ЧЕРВАР ГО СКРАТИ СПИСОКОТ И ЗАКАЖА ПОДГОТОВКИ НА 30 ОКТОМВРИ
ЗАМОРОТ ГО СТИГНА МЕТАЛУРГ, СО ЦЕЛЈЕ БЕЗ СТРАНСКИТЕ ЗАСИЛУВАЊА

СПОРТ

ФФМ ЌЕ ГИ НАГРАДИ СО 230 ИЛЈАДИ ЕВРА „МАКЕДОНСКИТЕ ХЕРОИ“ И СТРУЧНИОТ ШТАБ
ЧЕРВАР ГО СКРАТИ СПИСОКОТ И ЗАКАЖА ПОДГОТОВКИ НА 30 ОКТОМВРИ
ЗАМОРОТ ГО СТИГНА МЕТАЛУРГ, СО ЦЕЛЈЕ БЕЗ СТРАНСКИТЕ ЗАСИЛУВАЊА