Економија

ПУТИН ДО БАРОСО: ТРАНЗИТОТ НА ГАС ДО ЕУ ЗАВИСИ ОД УКРАИНА

Путин експресно одговори на писмото од Баросо: „Газпром“ одговара само за доставата на гас во Европа, а Украина гарантира непречен транзит

„РУЕН“ Е ПРВАТА КОМПАНИЈА ВО СТЕЧАЈ ШТО СЕ ПРОДАДЕ

Фабриката за автомобилски делови „Руен“ од Кочани е првата компанија во стечај чиј недвижен имот се продаде на електронска аукција.

РУСИЈА ИНВЕСТИРА 6 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ВО ИНДОНЕЗИЈА

руски компании ќе инвестираат шест милијарди долари во изградба на топилница за алуминиум и железничка пруга на островот Борнео.

Pages

Subscribe to RSS - Економија