Вести Мирко

Секој ден во 12:30, 15:30, 18:30 и 22:30 часот. Денеска со Мирко Трајановски.

Сабота - Недела 20:00 часот

Понеделник, Октомври 13, 2014 - 08:00

СПОРТ

ПРВА ПОБЕДА НА МЕТАЛУРГ ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ
ВТОР ПОРАЗ ЗА ВАРДАР ВО ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ
ПРВА ГОСТИНСКА ПОБЕДА ЗА МЗТ СКОПЈЕ ВО АБА ЛИГАТА
МИНИМАЛЕН ПОРАЗ НА ЖРК ВАРДАР НА ГОСТУВАЊЕТО ВО ГЕРМАНИЈА
РЕНОВА УБЕДЛИВА ПРОТИВ ЛИДЕРОТ ВАРДАР 3:0
ОЧЕКУВАНА ДОМИНАЦИЈА НА ВОЗАЧИТЕ НА МЕРЦЕДЕС И ВО АБУ ДАБИ