МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

ЃОРЧЕСКА ГО БЕЛЕЖИ НАЈДОБРИОТ ПЛАСМАН, СТАНА 200 ТЕНИСЕРКА ВО СВЕТОТ
ХАМИЛТОН СЛАВЕШЕ ЈУБИЛЕЈ ВО ОСТИН - 50 ПОБЕДИ ВО КАРИЕРАТА
ЛШ:ПОРАЗ НА МЕТАЛУРГ КАЈ МОНПЕЉЕ

СПОРТ

ЃОРЧЕСКА ГО БЕЛЕЖИ НАЈДОБРИОТ ПЛАСМАН, СТАНА 200 ТЕНИСЕРКА ВО СВЕТОТ
ХАМИЛТОН СЛАВЕШЕ ЈУБИЛЕЈ ВО ОСТИН - 50 ПОБЕДИ ВО КАРИЕРАТА
ЛШ:ПОРАЗ НА МЕТАЛУРГ КАЈ МОНПЕЉЕ