МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

ВАРДАР ПРЕКУ МЕТАЛУРГ ДО 10.ТИТУЛА
ПЕЛИСТЕР ИЗБОРИ ПРЕДНОСТ ОД 2-1 ЗА РЕВАНШОТ СО ХОРИЗОНТ Т.
МЗТ ГО НАДИГРА КУМАНОВО, САМО ЕДНА ПОБЕДА ГО ДЕЛИ ОД ОДБРАНА НА ТИТУЛАТА