МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

ШОК ЗА ШКЕНДИЈА,ШКУПИ СЛАВЕШЕ ВО ТЕТОВО
ВАРДАР ГО МЕНУВА ДУШЕБАЕВ СО КРИСТОПАНС
СТАРТУВАШЕ 71 НБА СЕЗОНА,КЛИВЛЕНД ПОЧНА СО ПОБЕДА НАД ЊУЈОРК

СПОРТ

ШОК ЗА ШКЕНДИЈА,ШКУПИ СЛАВЕШЕ ВО ТЕТОВО
ВАРДАР ГО МЕНУВА ДУШЕБАЕВ СО КРИСТОПАНС
СТАРТУВАШЕ 71 НБА СЕЗОНА,КЛИВЛЕНД ПОЧНА СО ПОБЕДА НАД ЊУЈОРК