МАКЕДОНИЈА

СПОРТ

ТУПУРКОВСКИ ЈА ДОБИ ДОВЕРБАТА, СЕДМИ МАНДАТ ЌЕ ГО ПРЕДВОДИ МОК
ВАРДАР И ШКЕНДИЈА СЕ ПРОТИВНИЦИ ВО ПОЛУФИНАЛЕТО ОД НАЦИОНАЛНИОТ КУП
ПОРТО И СЕВИЉА ПОСЛЕДНИ 1/8 ФИНАЛИСТИ ВО ЛШ,ВЕЧЕРВА ЗАВРШНО КОЛО ВО ЛИГА ЕВРОПА

СПОРТ

ТУПУРКОВСКИ ЈА ДОБИ ДОВЕРБАТА, СЕДМИ МАНДАТ ЌЕ ГО ПРЕДВОДИ МОК
ВАРДАР И ШКЕНДИЈА СЕ ПРОТИВНИЦИ ВО ПОЛУФИНАЛЕТО ОД НАЦИОНАЛНИОТ КУП
ПОРТО И СЕВИЉА ПОСЛЕДНИ 1/8 ФИНАЛИСТИ ВО ЛШ,ВЕЧЕРВА ЗАВРШНО КОЛО ВО ЛИГА ЕВРОПА