Култура

ЛЕКОТ ТАМИФЛУ Е ИЗМАМА ВРЕДНА МИЛИОНИ ФУНТИ?

Најновите истражувања покажуваат дека лекот против грипот, Тамифлу, речиси не се разликува од парацетамолот, а за него се потрошени милиони фунти.

Pages

Subscribe to RSS - Култура