ОДБОЈКА

МАКЕДОНИЈА УБЕДЛИВА ПРОТИВ ДАНСКА БЕЗ ЗАГУБЕН СЕТ

14 June, 2014 - 16:25

МакедонскатаодбојкарскарепрезентацијаипочетвртиотнатпревародЕвропскаталига, гозадржамаксималниотефект.Денеска  восалата “Парк” воСтрумица, избраниците на селекрот Жарко Ристоски  славеапобеданадДанска, ноовојпатсоубедливи 3-0, восетови (25-15, 25-20, 25-22).ПочетириодигранинатпревариМакедонијасенаоѓанапрвотоместовогрупатаБ, соосвоиени 11 поени, предвторопласиранатаСловенија, којаимашестбода, оддваодигранинатпревари. СледниотпротивникнанашатарепрезентацијавоЕвропскаталигаерепрезентацијатанаТурција, којаидниотпетокисаботагостувавоСкопје, воСЦ” БорисТрајковски”

Веста е прочитана 144 пати

Copyright 2015 Телевизија Телма. Сите права се задржани. Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.