Македонија падна на 83 место

12 April, 2013 - 09:08

Хрватска напредуваше пет позиции и сега е на извонредното 4 место, Белгија е 16-та фудбалска сила, Велс напредуваше за неверојатни 22 места и во моментов е наоѓа на 49 место,Србија сега е на 40 место, Шкотска е на 77 позиција. Нема измена на првите три позиции води Шпанија пред Германија и Аргентина.

Веста е прочитана 121 пати

Copyright 2015 Телевизија Телма. Сите права се задржани. Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.