ПРОЧИТАНИ НА ГЛАС БИЛЕ ИМИЊАТА НА ГЛАСАЧИТЕ

13 April, 2014 - 11:33

Проблемот е во гласачкиот список, бидејќи се отворени две нови гласачки места. Затоа, моравме да ги читаме гласачите, велат од избирачкиот одбор на гласачко место 2866 во Центар, како реакција на забелешките од МОСТ кои забележале дека на глас се читани имињата на гласачите.

Веста е прочитана 83 пати

Copyright 2015 Телевизија Телма. Сите права се задржани. Текстов не смее да се печати или емитува, во целина или во делови, без договор со Телевизија Телма.