Програма

Среда - 2017-06-28
7:00
Македонска народна музика
7:25
Пасија, документарна програма
8:00
Утринска на Телма, утринска програма
8:30
Вести, информативна програма
8:38
Метео
8:40
Утринска на Телма, утринска програма
9:00
Топ шоп
9:30
Телма амбуланта, утринска програма
10:30
Вести, информативна програма
10:38
Метео
10:40
Утринска на Телма, утринска програма
12:00
0м+ со Марија Атанасовска, емисија за деца и родители
12:29
Утринска на Телма, утринска програма
12:30
Вести, информативна програма
12:40
Метео
12:45
Храна и вино, емисија за кулинарство
13:20
Топ шоп
13:40
Еден на еден со Жарко Димитриевски, реприза
14:35
Топ шоп
14:50
Рајот, сериски филм
15:30
Вести, информативна програма
16:05
Сериски филм
17:00
Сериски филм
17:55
Храна и вино, емисија за кулинарство
18:30
Вести, информативна програма
19:15
Топ тема на Ваша страна, дебатна емисија
20:50
Фортитуд, сериски филм
21:30
Вести, информативна програма
22:05
ЕВРОПСКО КИНО: Куче, игран филм
ЕВРОПСКО КИНО: КУЧЕ/KOPEK (2015)/94 минути; Секоја среда во рамките на „Европско кино“ на Телма ќе ги гледате најдобрите филмски остварувања од европската кинематографија. Содржина: Еден обичен ден во метрополата Истанбул и три различни тајни љубови и пориви. Турската драма прикажува автентични и деликатни приказни за љубовта и смртта во турското општество на почетокот на 21от век. Режија: Есен Исик; Улоги: Чагла Акалин, Бариш Атај, Салих Бадемџи; https://www.youtube.com/watch?v=hPEg50UDslw
0:10
Топ тема на Ваша страна - реприза, дебатна емисија
1:20
Гласот на Америка, вести
1:30
Игран филм
2:50
Утринска на Телма, утринска програма (р)
5:00
Македонска народна музика
5:30
Македонска забавна музика
6:00
Храна и вино, реприза
6:30
Вести, информативна програма (реприза на вестите од 21:30)